ОСИГУРУВАЊЕ МАКЕДОНИЈА ГОТВЕШЕ ЗА „СИТЕ СИТИ“

admin|08/06/2018

Вчера имавме уште еден успешен општествено активен ден (Social Active day). Овој пат дел од вработените се приклучија ...

Корпоративно

7 СОВЕТИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ВИШОКОТ РАБОТИ ОД ДОМОТ

admin|14/05/2018

Да се ослободиш од вишокот работи во домот е прекрасно чувство. И не е случајно што светот е опседнат со тоа. Чување на не...

ДомСовети

Уште еден незаборавен општествено одговорен ден

admin|25/04/2018

Вчера, 24 април 2018, беше посебен ден за дел од вработените на Осигурување Македонија – Виена Иншуренс Груп. Уште еден о...

Корпоративно

Како да си го хакнеш умот за да си попродуктивен

admin|12/04/2018

Потребен ти е буст на продуктивноста? Кафето не е она што ќе ти помогне. Она што навистина ти треба е нова рамка на ми...

КорпоративноСовети

Неповторливо искуство за младите ученици овозможено од осигурување македонија

admin|15/03/2018

Завчера на 13.03.2018, во просторот на „Кино култура“ учениците од Музичко – балетскиот училишен центар „Илија Николовски ...

Корпоративно