EN MK

Осигурување Македонија – Виена Иншуренс Груп

  • ТУКА СМЕ

ПРОФИЛ НА ДРУШТВОТО

Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје – Виена Иншуренс Груп е симбол за осигурување, како и за доверба, за сигурност и за финансиска стабилност.

Ние сме првата осигурителна компанија во државата. Постоиме уште од 1945 година, а низ годините познати бевме како ДОЗ, ЗОИЛ и КЈУБИ.

Денес Осигурување МАКЕДОНИЈА е дел од Vienna Insurance Group (VIG) – успешна европска групација.

Она што нè издвојува од конкуренцијата е

  • Искуство и експертиза
  • Квалитетното осигурително покритие
  • Навремена исплата на штети

Услугите што ги нудиме се во рамките на неживотното осигурување за физички и за правни лица:

  • Имотни осигурувања
  • Осигурување на лица од несреќен случај (незгода)
  • Осигурување на моторни возила
  • Осигурување транспорт
  • Осигурување од одговорност
  • Патничко осигурување

Ве очекуваме во нашата добропозната канцеларија во Скопје или во нашите подружници насекаде низ државата.

Нашите агенти, застапници и брокери се постојано на терен, достапни за сите Ваши потреби за осигурување.