Вести

Спогодба за статусни промени – присоединување

20/12/2023

Спогодба за присоединување со која ВИНЕР - Виена Иншуренс Груп АД Скопје, како Друштво што се присоединува, се присоединува кон МАКЕДОНИЈА oсигурув...

Дознај повеќе

ОДРЖАНА ЕКО Акција покрај вештачкото езеро кај Прилеп

15/11/2023

Во четвртокот, 9 ноември, одржавме ЕКО Акција на вештачкото езеро Прилеп, заедно со колегите од Прилеп, Бит...

Дознај повеќе

„Раздвижи го срцето“, 11 Октомври 2023

18/10/2023

Добротворната трка „Раздвижи го срцето“, којашто Македонија осигурување -Виена Иншуренс Груп ја одржува по ...

Дознај повеќе

Детски камп на ВИГ 2023

24/07/2023

По паузата условена од короната, а за да ги заштитиме сите учесници, повторно дојде тој момент: Околу 400 д...

Дознај повеќе

QR код кон онлајн услови за осигурување за конкретна полиса...

25/06/2023

Дигитализацијата ни овозможува подобрување на транспарентноста. Направивме промени во изгледот на полисите ...

Дознај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРОМЕНИ НА ВАЖНОСТ НА ЗЕЛЕНИОТ КАРТОН ЗА ПАТУВАЊА...

14/06/2023

Ве известуваме дека Советот на Бироа во Брисел на Генералното Собрание одржано на ден 08.06.2023 година дон...

Дознај повеќе

Ден за паметење во СОС детско село

28/10/2022

На 15 октомври времето како за чудо се подобри, токму за нашата посета на децата на СОС детско село за еден...

Дознај повеќе

Селектиравме, рециклиравме и реупотребивме

21/10/2022

Претходната недела бевме доста општествено активни. Со СУГС Гимназија „Јосип Броз- Тито“ ја продолживме ак...

Дознај повеќе

Вработените на Македонија осигурување во инклузивна детска игра

05/10/2022

Една од нашите најголеми вредности како компанија е изразување општествена одговорност преку вклучување во ...

Дознај повеќе

Тим со кој си сигурен – успех на нашите вработени...

16/05/2022

Финансиските спортски игри е настан кој се одржува еднаш годишно и претставува еден заеднички „тим билдинг“...

Дознај повеќе

Зошто патувањата нѐ прават посреќни? – нова услуга (патничко онлајн)

21/04/2022

Сите ги сакаме празниците и времето кога може да се посветиме на себе си и најблиските, но најчесто тоа сло...

Дознај повеќе
Погледни ги сите новости

Корисни инфографици

Погледни ги сите инфографици