Удобно како дома

  • осигурување за објекти и покуќнина
  • полиси по пристапна цена
  • помош од искусни познавачи на ризиците

ОСИГУРУВАЊЕ НА ДОМАЌИНСТВО

Без оглед дали живееме во зграда или во куќа, постојат многу опасности, како ризикот пожар и други ненадејни природни и временски непогоди, кои може да ги оштетат или целосно да ги уништат објектите, покуќнината и предметите. Покрај тоа, со нашиот објект може да направиме штета на околината.

Прочитајте подолу за нашите економична, проширена, проширена плус и специјална полиса.

Поучени од искуството со штети, ги унапредивме нашите полиси и сметаме дека секое домаќинство треба да има осигурување во согласност со неговите потреби. Само така со мал издаток може да се осигури од непредвидени трошоци при немил настан.

Која полиса одговара за стан, куќа или поголем имот? Што ако е викенд-куќа или под закуп? Кои податоци ни се потребни за да ве осигуриме? Која е цената за осигурување за цела година?

Тука сме да појасниме сѐ што ве интересира. Добијте практичен совет од нашите искусни агенти и бесплатна пресметка.

За сите детали и разлики во полисите, како и за обемот на покритие, прочитајте во Условите за осигурување или јавете ни се.

Дали нашите гости и соседи се наша одговорност?

01/06/2022

Голем број од македонските граѓани живеат во станбени згради, со тоа се дел од станбена заедница и имаат по...

Дознај повеќе

Скршено и убаво

17/06/2019

Градбите во кои што живееме како и работите што ги имаме во домот неминовно стареат и постепено се распаѓаа...

Дознај повеќе

9 МИНИ СОВЕТИ ЗА МИНИМАЛИЗАМ

25/02/2019

Токсичноста на консумеризмот и неговите негативни ефекти го чувствуваат сè повеќе луѓе, што во последниве г...

Дознај повеќе

7 СОВЕТИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ВИШОКОТ РАБОТИ ОД ДОМОТ

14/05/2018

Да се ослободиш од вишокот работи во домот е прекрасно чувство. И не е случајно што светот е опседнат со то...

Дознај повеќе

Уште една листа финти што ќе ти го олеснат селењeто

22/02/2018

Откако поминавме еден дел од листата за совети и хакови при селење, продолжуваме со втор дел. Груп...

Дознај повеќе

Хакови и финти кои ќе ти го олеснат селењето

15/02/2018

Селењето знае да биде стресно и напорно искуство дури и кога се работи за одење на поубаво место за живеење...

Дознај повеќе

Како да го одржиш домот чист

30/03/2018

Дознај повеќе

Ако имате некоја од овие дамки исчистете ги со еден...

30/03/2018

Дознај повеќе

КАКО ДА ГО ЗАШТИТИТЕ ВАШИОТ ДОМ КОГА НЕ СТЕ ДОМА?

31/10/2017

Време е на одмори и на многумина од нас ни се случува да го оставиме нашиот дом празен. Во прилог неколку ...

Дознај повеќе

ЖИВОТЕН ВЕК НА АПАРАТИТЕ ЗА ДОМАЌИНСТВО

31/10/2017

Знаете ли дека несиправен апарат за домаќинство може да биде причинител на пожар во домот? Рок на траење...

Дознај повеќе
Погледни ги сите новости