Вести

Известување

28/06/2024

Се известуваат сите осигуреници на Акционерското друштво за осигурување ВИНЕР – Виена Иншуренс Груп Скопје, со седиште на ул. Железничка број 41, С...

Дознај повеќе

Успешно присоединување на Винер кон Македонија осигурување Виена иншуренс груп

28/06/2024

Почитувани клиенти, партнери и вработени, соработници, поширока јавност, Со задоволство можеме да го обј...

Дознај повеќе

Македонија Осигурување се врати од спортските игри на финансиски институции...

19/05/2024

На СФОМ спортските игри на финансиските иституции, помеѓу сите банки и штедилници, со години боите на оси...

Дознај повеќе

СРЕДБА ЗА ОБНОВЛИВА ЧОВЕЧКА ЕНЕРГИЈА

19/05/2024

Во просториите на Здружението на пензионери за општините Охрид и Дебрца во четвртокот 9 мај во Охрид се о...

Дознај повеќе

ОДРЖАНА ЕКО Акција покрај вештачкото езеро кај Прилеп

15/11/2023

Во четвртокот, 9 ноември, одржавме ЕКО Акција на вештачкото езеро Прилеп, заедно со колегите од Прилеп, Бит...

Дознај повеќе

„Раздвижи го срцето“, 11 Октомври 2023

18/10/2023

Добротворната трка „Раздвижи го срцето“, којашто Македонија осигурување -Виена Иншуренс Груп ја одржува по ...

Дознај повеќе

Детски камп на ВИГ 2023

24/07/2023

По паузата условена од короната, а за да ги заштитиме сите учесници, повторно дојде тој момент: Околу 400 д...

Дознај повеќе

QR код кон онлајн услови за осигурување за конкретна полиса...

25/06/2023

Дигитализацијата ни овозможува подобрување на транспарентноста. Направивме промени во изгледот на полисите ...

Дознај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРОМЕНИ НА ВАЖНОСТ НА ЗЕЛЕНИОТ КАРТОН ЗА ПАТУВАЊА...

14/06/2023

Ве известуваме дека Советот на Бироа во Брисел на Генералното Собрание одржано на ден 08.06.2023 година дон...

Дознај повеќе

Ден за паметење во СОС детско село

28/10/2022

На 15 октомври времето како за чудо се подобри, токму за нашата посета на децата на СОС детско село за еден...

Дознај повеќе

Селектиравме, рециклиравме и реупотребивме

21/10/2022

Претходната недела бевме доста општествено активни. Со СУГС Гимназија „Јосип Броз- Тито“ ја продолживме ак...

Дознај повеќе
Погледни ги сите новости

Акционерско собрание
09.07.2024 (ВТОРНИК)

Годишно собрание на акционери
31.5.2024 година

Собрание на акционери
22.05.2024 година

Дознај повеќе

Корисни инфографици

Погледни ги сите инфографици