Што е осигурителна писменост?

Biljana|21/11/2023

Осигурителната писменост е способност да се разберат полисите за осигурување и да се донесуваат информирани одлуки за покр...

Финансиска писменост

ОДРЖАНА ЕКО Акција покрај вештачкото езеро кај Прилеп

Biljana|15/11/2023

Во четвртокот, 9 ноември, одржавме ЕКО Акција на вештачкото езеро Прилеп, заедно со колегите од Прилеп, Битола и Ресен од ...

Вести

„Раздвижи го срцето“, 11 Октомври 2023

Biljana|18/10/2023

Добротворната трка „Раздвижи го срцето“, којашто Македонија осигурување -Виена Иншуренс Груп ја одржува по четврти пат сим...

ВестиОпштествена одговорност

Детски камп на ВИГ 2023

Biljana|24/07/2023

По паузата условена од короната, а за да ги заштитиме сите учесници, повторно дојде тој момент: Околу 400 деца на вработен...

Вести

МАКЕДОНИЈА ОСИГУРУВАЊЕ ПО ВТОР ПАТ НАГРАДЕНА ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Biljana|02/07/2023

На 29 јуни во 17:30 часот се одржа настан по повод активности од општествена одговорност во фоајето на управната зграда на...

Општествена одговорност