Тагови:

„Незаборавни“ за 75 години

Biljana|24/09/2020

Оваа година не ни остави премногу начини да го прославиме нашиот 75 годишен јубилеј, но затоа бевме дел од еден значаен проект кој ќе остане запаметен. Се работи за покровителство на  специјалниот нов албум на Биба Додева, полн со препеви на македонски незаборавни песни, по што и самиот албум го добива името. „Анушка“ на Копров, […]

Вести