Категорија: Транспорт

Нова услуга за организатори на превоз

Biljana|08/02/2022

На самиот почеток на  2022 овозможуваме нова услуга за корисниците на нашето осигурување за транспорт наречена „ПРИЈАВИ ПРЕВОЗ” Се работи за пристап до веб апликација поставена на нашиот сајт до која може да се пристапи преку овој линк https://start.insumak.mk/ords/f?p=114:1 и е креирана со цел да им помогне на „организаторите на транспорт“ во домашен и меѓународен […]

Транспорт