Тагови:

Тим со кој си сигурен – успех на нашите вработени на финансиските игри

Biljana|16/05/2022

Финансиските спортски игри е настан кој се одржува еднаш годишно и претставува еден заеднички „тим билдинг“ настан во кој се вклучени повеќе финансиски компании како банки и осигурителни компании. На овие игри претставници од вработените во компанииите формираат тимови во различни спортски дисциплини и се натпреваруваат меѓусебно.  Оваа година игрите се се одржаа од 12.05.2022 […]

Вести