Тагови:

7 начини како можеш да се бориш против глобалното затоплување

Biljana|30/09/2019

Во петокот беше последниот ден од глобалното движење „Неделата за иднината“ која имаше цел да ја зголеми свеста за климатските промени и да го зголеми притисокот врз оние кои се најмоќни нешто да сменат. Земајќи ја во предвид нашата постојана заложба за општествена одговорност и вклученост во активности за подобар свет и општество решивме да […]

Совети