ПОВТОРНО ГИ РАЗДВИЖУВМЕ СРЦАТА

admin|16/10/2018

Што значи да се биде дел од една осигурителна компанија? Да си дораснат на предизвикот да уживаш доверба кај другите луѓе....

Корпоративно

ДЕНОТ КОГА НИ СЕ СТОПЛИЈА СРЦАТА

admin|12/06/2018

Пред  летото да нè разгали и започнат одморите решивме да посветиме уште еден ден на општествено одговорна акција. Овој па...

Корпоративно

ОСИГУРУВАЊЕ МАКЕДОНИЈА ГОТВЕШЕ ЗА „СИТЕ СИТИ“

admin|08/06/2018

Вчера имавме уште еден успешен општествено активен ден (Social Active day). Овој пат дел од вработените се приклучија ...

ДомКорпоративно

7 СОВЕТИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ВИШОКОТ РАБОТИ ОД ДОМОТ

admin|14/05/2018

Да се ослободиш од вишокот работи во домот е прекрасно чувство. И не е случајно што светот е опседнат со тоа. Чување на не...

ДомСовети

Уште еден незаборавен општествено одговорен ден

admin|25/04/2018

Вчера, 24 април 2018, беше посебен ден за дел од вработените на Осигурување Македонија – Виена Иншуренс Груп. Уште еден о...

Корпоративно