„РАЗДВИЖИ ГО СРЦЕТО“ – ДОБРОТВОРНА ТРКА

admin|03/11/2017

По добивањето на нашата награда за општествена одговорност ова лето, не заборавивме да продолжиме со  активности кои ќе го...

Семејна сигурност

10 ГРЕШКИ ШТО СЕКОЈ КОЈ ПАТУВА ТРЕБА ДА ГИ НАПРАВИ

admin|01/11/2017

1. Прескокни ги местата што „мора да се видат“ Покрај својата популарност, некои луѓе баш и немаат некоја желба да го вид...

Патување

КАКО ДА ГО ЗАШТИТИТЕ ВАШИОТ ДОМ КОГА НЕ СТЕ ДОМА?

admin|31/10/2017

Време е на одмори и на многумина од нас ни се случува да го оставиме нашиот дом празен. Во прилог неколку совети, кои ќе ...

ДомСемејна сигурност

ЖИВОТЕН ВЕК НА АПАРАТИТЕ ЗА ДОМАЌИНСТВО

admin|31/10/2017

Знаете ли дека несиправен апарат за домаќинство може да биде причинител на пожар во домот? Рок на траење има сè што е и...

Дом