Неповторливо искуство за младите ученици овозможено од осигурување македонија

admin|15/03/2018

Завчера на 13.03.2018, во просторот на „Кино култура“ учениците од Музичко – балетскиот училишен центар „Илија Николовски ...

Вести

Уште една листа финти што ќе ти го олеснат селењeто

admin|22/02/2018

Откако поминавме еден дел од листата за совети и хакови при селење, продолжуваме со втор дел. Групирaј ги обесени...

ДомСовети

Хакови и финти кои ќе ти го олеснат селењето

admin|15/02/2018

Селењето знае да биде стресно и напорно искуство дури и кога се работи за одење на поубаво место за живеење. Правење плано...

ДомСовети

Каква година ни беше 2017?

admin|28/12/2017

Што се прави на крај на годината, ако не ретроспективи на изминатата. Кој биле најдобри филмови, песни, фотографии, настан...

Вести

Што да правиш, а што не, во случај на сообраќајна несреќа

admin|12/01/2018

Што треба да правиш Биди учтив/а Остани културен и смирен кога разговараш со другиот возач. Запиши забелешки Зап...

АвтомобилиНезгодаСовети