„Отштета онлајн“ – Дигитализација каква што сака секој осигуреник

Biljana|30/01/2020

Транспарентно - пријавување и процесирање на штета Осигурување Македонија а.д. Скопје, Виена Иншуренс Груп, ја лансираше ...

ВестиСемејна сигурност

Главни извршни директори на компаниите на VIG добија награди за менаџери на годината

Biljana|16/01/2020

Светла Несторова , извршен директор на бугарската компанија ВИГ Груп Булстрад Лајф, ја доби наградата за менаџер на година...

Вести

Плакета од СОС детско село за Осигурување Македонија-ВИГ

Biljana|25/12/2019

На 20.12.2019 нашата компанија беше почестена да биде наградена како дел од семејството на СОС детско село. Имено, на спец...

Вести

Направивме традиција од раздвижени срца

Biljana|04/11/2019

По трет пат и оваа година во октомври ја одржавме нашата трка „Раздвижи го срцето“. Со искачување по скалите на нашата впе...

Вести

Игри без граници во СОС детско село

Biljana|18/10/2019

Никој не ги сака општествено одговорните акции како ние во Осигурување Mакедонија и затоа постојано ги зголемуваме. Има ли...

Вести