Индивидуална полиса

Индивидуална полиса

Лица од 18 до 65 години ВИЗА КЛАСИК КЛАСИК ПЛУС
Индивидуална 0,80 € 1,00 € 1,25 €
Периодична 0,80 € 1,00 € 1,25 €

* За лица над 65 години доплаток 300%
* Попуст за деца 50%
* Франшиза 50 евра за 15% попуст
* Франшиза 150 евра за 30% попуст

За чести патувања во странство или за подолг период во странство

Франшиза 50 евра со 15 % попуст
Франшиза 150 евра 30 % попуст
За лица над 65 години доплаток 300 %
ВИЗА КЛАСИК КЛАСИК ПЛУС
Годишна периодична

(период од 90 осигурени денови)

129 € 145 € 183 €
Годишна полиса (за 365 дена) 234 € 292 € 365 €

За патувања само во одделни земји, со одреден број денови во одреден период, економични полиси со покритието ВИЗА, само за Грција, само за Бугарија. 

Полисите се со вклучена франшиза од 150 евра 

* Лица од 0 до 65 години.
* За лица над 65 години се доплаќа 300 %.

Цената е за осигурениот период, за одреден број осигурени денови.

Периодична индивидуална полиса – само за Р Грција
(во 6 месеци) 4,8 € (во 1 година) 6,8 €
15 дена 30 дена
Периодична индивидуална полиса – само за Р Бугарија
(во месец) (во 3 месеци) (во 6 месеци) (во 1 година)
15 дена 30 дена 45 дена 90 дена
4,0 € 6,8 € 10,2 € 15,5 €
ВИЗА Адриатик – само за Србија, Косово, БиХ, Хрватска, Словенија и Албанија
Вклучена франшиза 150 евра, за лица од 0 до 65 години, попуст за деца 50 %, за лица над 65 години се доплаќа 300 %. Цената е за еден ден.
Индивидуално Семејно Групно
0,45 € 0,43 € 0,42 €

 

Наведените примери и резиме на услуги немаат договорен, туку информативен карактер. При склучување на осигурувањето, ќе ви бидат доставени Услови за патничко осигурување за вашите права и обврски.

Осигурувањето се склучува во согласност со Условите за патничко осигурување

 

Зошто патувањата нѐ прават посреќни? – нова услуга (патничко онлајн)

21/04/2022

Сите ги сакаме празниците и времето кога може да се посветиме на себе си и најблиските, но најчесто тоа сло...

Дознај повеќе

„РОУДТРИП“ НИЗ ИТАЛИЈА

24/10/2018

Каков и одмор да посакувате, ништо не може да се спореди со самоорганизирано патување. Дури и оние спокојни...

Дознај повеќе

10 ГРЕШКИ ШТО СЕКОЈ КОЈ ПАТУВА ТРЕБА ДА ГИ НАПРАВИ

01/11/2017

1. Прескокни ги местата што „мора да се видат“ Покрај својата популарност, некои луѓе баш и немаат некоја ...

Дознај повеќе

НОВИНИ ВО ПОЛИСИТЕ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА ДОМАЌИНСТВО

18/10/2017

Можеби веќе слушнавте? - Нашите полиси за домаќинство се со подобрени услови! Целта ни е секогаш да изле...

Дознај повеќе

ДА СЕ БИДЕ ОДГОВОРЕН Е ЗАБАВНО – ОСИГУРУВАЊЕ МАКЕДОНИЈА СО...

18/10/2017

„Ајде да бидеме одговорни, забавно е“ е повикот кој го испрати Осигурување Македонија a.д.Скопје-Виена Иншу...

Дознај повеќе
Погледни ги сите новости

Листа на документи

Дознај повеќе