Групни полиси

Групни полиси

Лица од 18 до 65 години ВИЗА КЛАСИК КЛАСИК ПЛУС
Групна 0,75 € 0,95 € 1,20 €

* За лица над 65 години доплаток 300 %
* Попуст за деца 50 %
* Франшиза 50 евра за 15 % попуст
* Франшиза 150 евра за 30 % попуст

Зошто патувањата нѐ прават посреќни? – нова услуга (патничко онлајн)

21/04/2022

Сите ги сакаме празниците и времето кога може да се посветиме на себе си и најблиските, но најчесто тоа сло...

Дознај повеќе

„РОУДТРИП“ НИЗ ИТАЛИЈА

24/10/2018

Каков и одмор да посакувате, ништо не може да се спореди со самоорганизирано патување. Дури и оние спокојни...

Дознај повеќе

10 ГРЕШКИ ШТО СЕКОЈ КОЈ ПАТУВА ТРЕБА ДА ГИ НАПРАВИ

01/11/2017

1. Прескокни ги местата што „мора да се видат“ Покрај својата популарност, некои луѓе баш и немаат некоја ...

Дознај повеќе

НОВИНИ ВО ПОЛИСИТЕ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА ДОМАЌИНСТВО

18/10/2017

Можеби веќе слушнавте? - Нашите полиси за домаќинство се со подобрени услови! Целта ни е секогаш да изле...

Дознај повеќе

ДА СЕ БИДЕ ОДГОВОРЕН Е ЗАБАВНО – ОСИГУРУВАЊЕ МАКЕДОНИЈА СО...

18/10/2017

„Ајде да бидеме одговорни, забавно е“ е повикот кој го испрати Осигурување Македонија a.д.Скопје-Виена Иншу...

Дознај повеќе
Погледни ги сите новости

Листа на документи

Дознај повеќе