Знаеш кога си сигурен?

Сите знаеме дека ќе имаме иднина само ако е одржлива, а тоа може да го постигнеме само ако сите се грижиме заедно.

Овој краток квиз е составен од прашања поврзани со содржини од нашите објави на блогот поврзани со одговорност, осигурување и одржливост.

Последното прашање во оваа форма се однесува на креативен одговор за слоган за нашата компанија кој ќе се земе во предвид при определиување на победникот.

Ви посакуваме многу среќа и знаење!

Правилник за награден квиз

Име и презиме
Мејл
Предложи слоган за нашата компанија