Известување – ПАТНИЧКО ОНЛАЈН

Известување !

 

Почитувани корисници, апликацијата ПАТНИЧКО ОНЛАЈН нема да биде достапна до недела заради ажурирање на апликацијата.

 

Ви благодариме на разбирањето.