Соопштение

Ве информираме дека, согласно препораките и одлуките на Владата поврзани со појавата на Ковид-19 (корона вирус), Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопјe Виена Иншуренс Груп, воведе мерки за превенција и заштита на вработените и на клиентите на компанијата.

Ги известуваме клиентите во случај на потреба од пријава на штета да ја користат услугата на веб страната ОТШТЕТА ОНЛИНЕ

Шалтерите ќе работат со скратено работно време од 8.30 до 13 и 30.