Пакет полиса за продавници и услужни дејности

 • За продавници, угостители, канцеларии, услужни дејности.
 • Комбинирате ризици и покритија соодветно на вашата дејност.
 • Една полиса – повеќе осигурувања.
 • Големи попусти за купување во пакет или најмалку 3 секции од него.

Пакет полиса за продавници и услужни дејности

Пакет полиса за осигурување фирми

Вашиот успешен бизнис е успешен само затоа што во него е вложен дел од вас, вашата енергија, време, пари, можеби сте го посветиле целиот свој живот во него. Дозволете му непречено да расте со тоа што ќе му обезбедите сигурна иднина. Ние работиме се ризиците фокусирано и со разбирање. Оттаму, ја разбираме и вашата потреба за сигурност. Затоа ја создадовме понудата со осигурени ризици и покритија, а пакет полисата одберете ја вие.

Што содржи пакетот за продавници и услужни дејности?  

Наменет е за продавници, угостители, канцеларии, мали работилници, услужни дејности.

Пакетот предвидува клиентот да одбере секции со покритија за осигурување, комплет или поединечно во согласност со неговата пореба од дејноста. Секцијата имот е задолжителна.  Во полисата што ја добивате ќе бидат наведени сите секции за кои е склучено осигурување, заедно со условите за осигурување. 

Секција имот – покритие за ризици

 • Пожар
 • Удар на гром
 • Ветер и вода
 • Експлозија
 • Буна и штрајкови
 • Вандализам, злонамерна штета
 • Штета од несреќен случај (за објекти и резерви)

Секција кражба

Секција пари

Секција за кршење на уреди (машини од кршење)

Секција за електронска опрема

Секција за стакло

Секција за проширена одговорност

Секција за транспорт

Кои се предностите на осигурување на вашиот бизнис во пакет?

 • Комбинирате ризици и покритија содветно на својата дејност.
 • Поедноставна административна процедура.
 • Една полиса – повеќе осигурувања.
 • Големи попусти за купување во пакет или најмалку 3 секции од него.
 • Големи попусти за франшизи, поповолни од стандардните полиси.
 • Вклучени се ризици како случајна незгода, вандализам и цела секција транспорт.
 • Можност за враќање на парите во рок од 14 дена.
 • Можност за откуп на амортизација.

Повикајте ги нашите претставници од продажбата. Тие ќе ви помогнат да ги разгледате потребите за осигурување во вашата фирма. Јавете се на телефон 02 3115-188. Испратете мејл на info@isumak.mk.

Сите консултации и пресметки се бесплатни и без обврска за осигурување.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРОМЕНИ НА ВАЖНОСТ НА ЗЕЛЕНИОТ КАРТОН ЗА ПАТУВАЊА...

14/06/2023

Ве известуваме дека Советот на Бироа во Брисел на Генералното Собрание одржано на ден 08.06.2023 година дон...

Дознај повеќе

Како да возиш и да заштедиш гориво?

18/07/2022

Постои начин како правилно да возиш и при тоа да заштедиш гориво, што во ова време на високи цени на горива...

Дознај повеќе

5 НАЈЧЕСТИ ПРИЧИНИ ЗА СООБРАЌАЈНИ НЕЗГОДИ

25/03/2019

Сите правиме грешки при возењето, некогаш се без последици, некогаш за влакно избегнуваме незгода, но некои...

Дознај повеќе

Што да правиш, а што не, во случај на сообраќајна...

12/01/2018

Што треба да правиш Биди учтив/а Остани културен и смирен кога разговараш со другиот возач. Запиши...

Дознај повеќе

Видот е важен

30/03/2018

Дознај повеќе

Опасност при ноќно возење

30/03/2018

Дознај повеќе

Брзи факти за ноќно возење

30/03/2018

Дознај повеќе

Паралелно паркирање чекор по чекор

30/03/2018

Дознај повеќе

Проверка на 3 месеци

30/03/2018

Дознај повеќе

Проверка на 6 месеци

30/03/2018

Дознај повеќе
Погледни ги сите новости

Листа на документи

Дознај повеќе