Категорија: Автомобилско

5 НАЈЧЕСТИ ПРИЧИНИ ЗА СООБРАЌАЈНИ НЕЗГОДИ

admin|25/03/2019

Сите правиме грешки при возењето, некогаш се без последици, некогаш за влакно избегнуваме незгода, но некои од нив се и најчестите причнинители за сообраќајни несреќи. Овде ќе ви ги наброиме најчестите грешки, што доведуваат до сообраќајни несреќи и како може да ги избегнеме. Според статистиките во голем број земји, најчести причинители за сообраќајни незгоди се […]

Автомобилско