ОСИГУРУВАЊЕ ОД ПОСЛЕДИЦИ ОД НЕСРЕЌЕН СЛУЧАЈ (НЕЗГОДА)

  • Заштитете ги вашите вработени
  • Колективни понуди со поволни услови

Колективно осигурување на вработените од несреќен случај (незгода)

  • решение за грижата и одговорноста за вработените од последици од незгода и болест
  • со децении ја добиваме довербата од многу клиенти кои се осигуруваат од несреќен случај (незгода)
  • лично осигурување за работодавачите и вработените на колективна основа
  • покритие за траен инвалидитет и др.

Незгодата освен болка и грижа со себе носи намалени придонеси, дополнителни трошоци, материјални проблеми. Заради тоа потребно е навреме да се мисли на осигурување за вакви ситуации.

Од богатството на материјалниот свет кој не опкружува, често несакајќи забораваме дека највредното нешто во нашите животи се луѓето. Што ќе се случи со нашето семејство ако нам ни се случи повреда, болест или несреќен случај? Што ќе се случи ако заради некоја незгода загубиме вреден работник, некој остане траен инвалид или за нечие лекување и опоравување е потребна долготрајна нега? Живееме во интензивно време со обврски, планови и грижливи секојдневија.

Осигурување Македонија со децении ја добива довербата од многу клиенти кои се осигуруваат од несреќен случај (незгода).

5 НАЈЧЕСТИ ПРИЧИНИ ЗА СООБРАЌАЈНИ НЕЗГОДИ

25/03/2019

Сите правиме грешки при возењето, некогаш се без последици, некогаш за влакно избегнуваме незгода, но некои...

Дознај повеќе

Видот е важен

30/03/2018

Дознај повеќе

Опасност при ноќно возење

30/03/2018

Дознај повеќе
Погледни ги сите новости

Листа на документи

Дознај повеќе