Дали нашите гости и соседи се наша одговорност?

01/06/2022

Голем број од македонските граѓани живеат во станбени згради, со тоа се дел од станбена заедница и имаат по...

Дознај повеќе

Скршено и убаво

17/06/2019

Градбите во кои што живееме како и работите што ги имаме во домот неминовно стареат и постепено се распаѓаа...

Дознај повеќе

9 МИНИ СОВЕТИ ЗА МИНИМАЛИЗАМ

25/02/2019

Токсичноста на консумеризмот и неговите негативни ефекти го чувствуваат сè повеќе луѓе, што во последниве г...

Дознај повеќе

7 СОВЕТИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ВИШОКОТ РАБОТИ ОД ДОМОТ

14/05/2018

Да се ослободиш од вишокот работи во домот е прекрасно чувство. И не е случајно што светот е опседнат со то...

Дознај повеќе

Уште една листа финти што ќе ти го олеснат селењeто

22/02/2018

Откако поминавме еден дел од листата за совети и хакови при селење, продолжуваме со втор дел. Груп...

Дознај повеќе

Хакови и финти кои ќе ти го олеснат селењето

15/02/2018

Селењето знае да биде стресно и напорно искуство дури и кога се работи за одење на поубаво место за живеење...

Дознај повеќе

Како да го одржиш домот чист

30/03/2018

Дознај повеќе

Ако имате некоја од овие дамки исчистете ги со еден...

30/03/2018

Дознај повеќе

КАКО ДА ГО ЗАШТИТИТЕ ВАШИОТ ДОМ КОГА НЕ СТЕ ДОМА?

31/10/2017

Време е на одмори и на многумина од нас ни се случува да го оставиме нашиот дом празен. Во прилог неколку ...

Дознај повеќе

ЖИВОТЕН ВЕК НА АПАРАТИТЕ ЗА ДОМАЌИНСТВО

31/10/2017

Знаете ли дека несиправен апарат за домаќинство може да биде причинител на пожар во домот? Рок на траење...

Дознај повеќе
Погледни ги сите новости