EN MK

Контакти и медиуми

Контакти и медиуми

Осигурување Македонија е посветена на професионална поддршка на своите претставници од продажбата. Фокусирани сме на ефикасна услуга на нашите клиенти. Оттаму сме постојано активни во развојот на нашите продукти, административната поддршка и услуга за нашите продажни тимови.

Нудиме многу видови производи и услуги од осигурување кои се достапни преку нашите канцеларии во повеќе сите градови во Македонија. Нашата активна мрежа на агенти за осигурување е постојано во движење и низ целата територија на државата. Можете да одберете од понудата на брокерите како и да се одлучите за осигурување преку нашите надворешни застапници.

Нашите продажни тимови се стручни, ефикасни и градат постојани и професионални контакти со нашите клиенти. Преку постојан развој на осигурителната понуда и најмодерна обука за нашите претставници, остануваме ваш прв избор за осигурување.

 

Овде може да го симнете Регистерот