Блог

Колку е видот важен во возењето?

21/09/2017

Доколку некој некогаш ти кажал: „да не го влечеш ѓаволот за опашка“ советувајќи те да не тргнуваш на пат навечер, можеш да го ставиш во листата на луѓе за кои знаеш дека ти мислат добро. Ноќното возење е поопасно од дневното и потребно е поголемо внимание и претпазливост навечер, особено на отворен пат. Затоа спремивме неколку инфографици пов...

Повеќе

Расположете го домот за потопло време

15/05/2017

Со затоплување на времето доаѓаат промените. Мирисот во воздухот е волшебен и ни ги полни градите, а сивилото е заменето со сите бои на цутењето. Промената на природата разбудува желба во нас да направиме некоја промена и во сопствениот дом, затоа тука сме ние да ви споделиме некои насоки како може да го направите тоа.

Ослободете се од н...

Повеќе