Блог

Расположете го домот за потопло време

15/05/2017

Со затоплување на времето доаѓаат промените. Мирисот во воздухот е волшебен и ни ги полни градите, а сивилото е заменето со сите бои на цутењето. Промената на природата разбудува желба во нас да направиме некоја промена и во сопствениот дом, затоа тука сме ние да ви споделиме некои насоки како може да го направите тоа.

Ослободете се од н...

Повеќе