Блог

„Роудтрип“ низ Италија

24/10/2018

Каков и одмор да посакувате, ништо не може да се спореди со самоорганизирано патување. Дури и оние спокојни души, кои се спротивставуваат на повикот на авантурата нема да одолеат на патување низ прекрасната Италија. Овој пат ви препорачуваме самоорганизирано патување низ Италија. Земете барем една недела одмор, решете го превозот (со сопствен ав...

Повеќе

10 грешки што секој кој патува треба да...

01/09/2017

1. Прескокни ги местата што „мора да се видат“

Покрај својата популарност, некои луѓе баш и немаат некоја желба да го видат Гринич. Исто, за некои патници Тајм Сквер на Нова година е неоства...

Повеќе

Чеклиста за патување

13/06/2017

Дојде времето кое сите го обожаваме, а особено децата. Време кога се оди на плажа! Затоа ова е е точно време кога треба да ви ја споделиме листата за пакување, која ќе ве потсети што да не заборавите кога се подготвувате за патување покрај некој морски или езерски брег. Следете ги чекорите за подготовка:

  1. Сименете си ја лист...

    Повеќе