Блог

Уште една листа финти што ќе ти го...

22/02/2018

Откако поминавме еден дел од листата за совети и хакови при селење, продолжуваме со втор дел. Повеќе

Хакови и финти кои ќе ти го олеснат...

15/02/2018

Селењето знае да биде стресно и напорно искуство дури и кога се работи за одење на поубаво место за живеење. Правење планови, пакување, класифицирање, отпакување, чистење, планирање, преместување… Но знаеш дека нема да си првиот човек кој се селел, многу луѓе го направиле тоа бар еднаш во животот, а некои и по повеќе пати. Некои од тие вторит...

Повеќе