Блог

Колку е видот важен во возењето?

21/09/2017

Доколку некој некогаш ти кажал: „да не го влечеш ѓаволот за опашка“ советувајќи те да не тргнуваш на пат навечер, можеш да го ставиш во листата на луѓе за кои знаеш дека ти мислат добро. Ноќното возење е поопасно од дневното и потребно е поголемо внимание и претпазливост навечер, особено на отворен пат. Затоа спремивме неколку инфографици пов...

Повеќе