Блог

Чеклиста за патување

13/06/2017

Дојде времето кое сите го обожаваме, а особено децата. Време кога се оди на плажа! Затоа ова е е точно време кога треба да ви ја споделиме листата за пакување, која ќе ве потсети што да не заборавите кога се подготвувате за патување покрај некој морски или езерски брег. Следете ги чекорите за подготовка:

  1. Сименете си ја лист...

    Повеќе