Блог

7 совети за намалување на вишокот работи од...

14/05/2018

Да се ослободиш од вишокот работи во домот е прекрасно чувство. И не е случајно што светот е опседнат со тоа. Чување на непотребни предмети, кои „можеби некогаш ќе ти се најдат“, прават домот да ни е претрупан и неудобен. А ослободувањето од непотребното има повеќе бенефити. Повеќе

Подгответе се за заладување

10/11/2017

Времето веќе заладува, а тоа носи нови предизвици за вас и вашиот дом. Некои незгоди во домот се случуваат зашто соодветно не сме се подготвиле за заладувањето, а некои зашто не сме внимавале на причинителите. Денес ви споделуваме неколку совети кои ќе ви помогнат да го спремите вашиот дом за поладно врме. Некои ќе ви помогнат да се заштитите ...

Повеќе

Животен век на апаратите за домаќинство

14/09/2017

Знаете ли дека несиправен апарат за домаќинство може да биде причинител на пожар во домот? Рок на траење има сè што е изложено на забот на времето, постојаното користење само го забрзува процесот. Проверете ги вашите апарати: дали треба за брзо да планирате шопинг на нов покул фрижидер (оној што го меркате веќе некое време),  или можеби на...

Повеќе

Расположете го домот за потопло време

15/05/2017

Со затоплување на времето доаѓаат промените. Мирисот во воздухот е волшебен и ни ги полни градите, а сивилото е заменето со сите бои на цутењето. Промената на природата разбудува желба во нас да направиме некоја промена и во сопствениот дом, затоа тука сме ние да ви споделиме некои насоки како може да го направите тоа.

Ослободете се од н...

Повеќе