Блог

Подгответе се за заладување

10/11/2017

Времето веќе заладува, а тоа носи нови предизвици за вас и вашиот дом. Некои незгоди во домот се случуваат зашто соодветно не сме се подготвиле за заладувањето, а некои зашто не сме внимавале на причинителите. Денес ви споделуваме неколку совети кои ќе ви помогнат да го спремите вашиот дом за поладно врме. Некои ќе ви помогнат да се заштитите ...

Повеќе

Колку е видот важен во возењето?

21/09/2017

Доколку некој некогаш ти кажал: „да не го влечеш ѓаволот за опашка“ советувајќи те да не тргнуваш на пат навечер, можеш да го ставиш во листата на луѓе за кои знаеш дека ти мислат добро. Ноќното возење е поопасно од дневното и потребно е поголемо внимание и претпазливост навечер, особено на отворен пат. Затоа спремивме неколку инфографици пов...

Повеќе