Блог

Животен век на апаратите за домаќинство

14/09/2017

Знаете ли дека несиправен апарат за домаќинство може да биде причинител на пожар во домот? Рок на траење има сè што е изложено на забот на времето, постојаното користење само го забрзува процесот. Проверете ги вашите апарати: дали треба за брзо да планирате шопинг на нов покул фрижидер (оној што го меркате веќе некое време),  или можеби на...

Повеќе