Блог

5 најчести причини за сообраќајни незгоди

25/03/2019

Сите правиме грешки при возењето, некогаш се без последици, некогаш за влакно избегнуваме незгода, но некои од нив се и најчестите причнинители за сообраќајни несреќи. Овде ќе ви ги наброиме најчестите грешки, што доведуваат до сообраќајни несреќи и како може да ги избегнеме. Според статистиките во голем број земји, најчести причинители за с...

Повеќе

Подготви го автомобилот за поладно

16/11/2017

Провери си ги гумите

менување на гума Влажните или подмрзнати патишта се опасни. Осигурај се дека имаш соодветни гуми и провери го притисокот. Пожелно е зимските гуми да се веќе ставени кога темп...

Повеќе