Блог

5 најчести причини за сообраќајни незгоди

25/03/2019

Сите правиме грешки при возењето, некогаш се без последици, некогаш за влакно избегнуваме незгода, но некои од нив се и најчестите причнинители за сообраќајни несреќи. Овде ќе ви ги наброиме најчестите грешки, што доведуваат до сообраќајни несреќи и како може да ги избегнеме. Според статистиките во голем број земји, најчести причинители за с...

Повеќе

7 заблуди во врска со автомобилите

26/10/2017

Во ова време на информации кога многу брзо и лесно можеме да дознаеме скоро сè што нè интересира, многу е лесно и да научиме и погрешни работи. Лажните вести се шират дури и побрзо од вистината, па не е лесно да се прави разлика меѓу мит и реалност. Затоа ви споделуваме неколку заблуди во врска со автомобилите кои можеби се прифатени и од страна...

Повеќе